Namn & Ålder: Ditt namn & ålder
Intresse: Dina intressen
Kontakt: Om du vill kontakta mig, klicka här!

[ TILLBAKA TILL STARTSIDAN ]

F**kin' Perfect

2011-11-29, 21:58:27 / Kategori: Allmänt

Tatuerings kåt !
Har länge velat ha en tatuering och nu har jag äntligen hittat två stycken jag vill ha, denna jag har på bild med rosorna på armen och sen en fågel på foten.

Balle jag önskar mig...

2011-11-24, 19:48:55 / Kategori: Allmänt
Plus en massa andra saker. Men dock är det försvårt ! så då plockar man lite från höger o vänster när man får pengar ;)

foood

2011-11-21, 17:02:21 / Kategori: Allmänt
Håller på att vänta in potatisgratängen som snart är klar så jag kan ta av kotletterna och såsen.
Sen blir det att äta, MUMS!

Övrigt idag har jag vart i skolan, första lektionen var Svenska som var rätt okej faktiskt fick läst färdigt min bok "FÖR BRA FÖR ATT DÖ" som är skriven av Christina Wahlden. Den boken är nog det bäta jag någonsin läst i bokväg.
sen en 5min rast o Engelskan börja, rätt chill lektion eftersom MAGGAN snacka klart om Engelskaprovet som vi hade förra veckan.
och efter det ännu en 5min rast sen börja Vården och där kommer jag inte ihåg vad vi gjorde riktigt men vi kolla en film och jag & Åsa hade två kåldockor som Eva hade tagit fram som vi var nära på att sno med oss för att vi inte kunde släppa dom!
Efter det var det mat- korvstråganofffff med sinalis. Vilket var ganska gott.
Efter maten hade vi 50min rast sen började vi Hälsopedagogiken och den lektionen har vart den finissigaste lektionen på hela dagen, Lisbeth tyckte nog att vi var lite för tjatiga men men shit happends.
Och nu kommer ju dagens höjdpunk!
det var att våran svenska lektion var inställd så vi sluta 1timma tidigare vilket var super skönt!


Emil <3 min son


Maria <3 Åsas dotter

kladdkaka & hallon/blåbärs smoothie blev dagens fixning när man tog paus från pluggandet

2011-11-15, 21:11:15 / Kategori: Allmänt

school

2011-11-07, 23:17:35 / Kategori: Allmänt
Måste bara säga att det var härligt att komma tillbaka till skolan idag även om den tråkiga kvinnoveckan är igång så har hela dagen vart hyffsad. Glad att få komma tillbaka och få leka med Michan,Camilla(cameltooe) SannaSol o Josefinejungel, Åsa,Amy m.m<3


Allt o lite till

2011-11-03, 23:45:45 / Kategori: Allmänt
Denna dag har vart AWESOME måste jag säga.
Först var jag med min kära granne i stan o gick o leta i butiker efter strumpbyxor med sömm baktill, vi gick i ungfär 6 butiker innan vi kom till en vinatge shop som var otrolig!
Att komma in i en butik med så mycket snygga,rockabilly,50-60tals kläder,skor,väskor m.m är as grymt, Ehlin blev iallafall kär ;)
Hon som stog i kassan visa massa snygga kläder o skor m.m som hon och Irene stog o snacka om sen berätta hon även att hon hade ett par doctor martens som hade stått i skylltfönstret som hon hade vart tvungen att ta ner för att folk var så kåta i dom och ville testa dom. Storleken på dessa skor var 41 och det roliga var ju att folk hade testat dom snygga kängorna men dom hade vart förstora! Så lilla jag tog ena skon och satte den på min fot o den passa perfekto! då blidde jag grymt glad och kände att jag ska bara ha dom, HALLÅ DOM ÄR ROSA ?!?!??! :D
Så eftersom jag har en snäll morbror som typ skämmer bort både mig och min bror ibland så kanske man har tur att han köper dom(A)

Sen efter att man hade kommit hem ifrån stan så kom min kära granne Jennie med Emos flickvän Ella och dom två ihop är alltid lika roligt att se, hyper hundar om något är det! min hund är  dock lite speciell eftersom han låter som en jävla katt o rullar på marken HAHA.
Djur är speciella på sitt lilla sett det är en sak som är säker !

Sen blev det bullbakning med krister och det var skoj, dock vare min kära mamma som fick stå o göra bullaran medans jag och krister vänta på att dom skulle bli klara så vi fick äta dom!
Sen får man ju inte glömma kall mjölk till varma bullar !

Ahja men nu ska jag nog ta och sova för nu är jag sate så trött så det inte finns !
PoSs

folk med stora käftar...

2011-11-01, 15:58:38 / Kategori: Allmänt
Förstår inte hur små saker kan spridas så snabbt..