Namn & Ålder: Ditt namn & ålder
Intresse: Dina intressen
Kontakt: Om du vill kontakta mig, klicka här!

[ TILLBAKA TILL STARTSIDAN ]

Cabaret (PSmusikal)

2011-01-26, 23:15:18 / Kategori: Allmänt
Idag va skolan chill, två lektioner var av den sista lektionen var provdags och vi hade Svenskaprov i "filmenshistoria"
Efter det drog jag,Amanda,Jolin och Gabriella in till stan och gick och kolla runt innan vi skulle på PSmusikalen Cabaret, så hann jag även att köpa nya skor på din sko för 100:- (Y) Sen drog vi tillbaka till teatern, där vi blev av prickade och gick in och leta platser, då vi även sprang runt som idioter för att hitta platserna men till slut hitta vi allt dom! Sen kolla vi en stund på musikalen och senare blev det paus så då passa vi ju självklart på att gå ut och röka och ta luft. Sen börja musikalen igen och mitt och Amandas planerande smitande gick inte så bra ( sad face) men vi drog till LBS ( Ljud och bildskolan ) efter att musikalen va slut. och dagen blev lyckad och rätt mycket mer hann vi med men orkar inte skriva upp allt.

Men nu ska jag hoppa till sängs och lyssna på musik och sova!
Godnatt darlings :*

24/1

2011-01-24, 22:00:52 / Kategori: Allmänt
Idag blev det en trevlig dag på stan med Sofie vilket var skoj, Fick köpt 2 mössor på CARLINGS 30:- styck.
Dom är gudomligt sköna!
Sen gick vi och kolla runt lite, jag var även nära på att köpa nya skor men det skippa jag. Senare drog vi till Campino och käka kebabrulle det var mums men ändå inte efter det drog jag och sofie till stationen där hennes buss precis skulle åka när vi kom fram så hon hann med sin buss exakt medans jag då får sitta och vänta i 45-50 min på min buss i detta kalla väder så jag halvt frös ihjäl, inte skoj alls faktiskt.
plus att det kom fram en knepig tant till mig och fråga om jag ville klappa hennes hund för att den var mjuk och skön xD

Ahja nu ska jag lägga mig och läsa på min läxa som jag har prov på tills på onsdag.
/Puss


Bingo Fredag <3

2011-01-22, 12:38:11 / Kategori: Allmänt
Gårdagen var skoj skoj.
Gammel Bingo i folketshus där man stog i kiosken och sen spela man med mormor och hennes gäng en stund och sen i pausen gick man till kiosken, jävligt dåligt med saker t.ex korv och mackor som alla ville ha. Men nästa fredag då blir det lite nya saker och jag har typ jobb på fredagskvällarna det är ett stort plus i kanten !
Efter Bingon drog man hem till en trött sofie som hade väntat på mig hemma i 3timmar hehe.

Nu sitter jag och väntar på en underbar Christoffer som kommer kl 3 och sen får vi se hur kvällen blir hoppas på att träffa Gabriella och Matilda och äta massa fetaost med gabbi <3

Skola.

2011-01-17, 08:14:06 / Kategori: Allmänt
Snart dra iväg till skolan.
Just nu sitter jag hemma i mjukiskläder och fryser, men får hoppas att det blir varmare när man kommer till skolan även om det är typ 9 grader i skolan som det känns som. HÖG VÄRMEN!!
Efter skolan blir det att dra hem och plugga no och lite Trafikskolan Teo 2010.

guld kväll<3

2011-01-12, 20:58:13 / Kategori: Allmänt

Är med mina söta idioter Amanda,Adrian och Skabriella<3




11/1-2011

2011-01-11, 12:44:54 / Kategori: Allmänt
Denna dagen har vart chill och har gått så himla mycket bättre än gårdagen i skolan.
Efter skolan kommer min mammas kompis "Moster" och hämtar mig och sen drar vi ner till läkaren i tvååker som jag har tid med. Där ska jag kolla mitt bröst ännu en gång för att jag har två knölar i högra bröstet. Eftersom dom fortfarande är kvar sen jag sist kollade mig så kommer jag nog få åka på mamografi *staving* och kolla mig där med så att det inte är något som inte är rätt.

Just nu sitter jag hemma på min rast som vi har tills 13.15 vilket är rätt chill så jag passa på att blogga när jag kom hem. Men nu ska jag ut en snabbsväng med Emo.
/Puss

Hur sjukt är inte detta ?

2011-01-10, 20:35:18 / Kategori: Allmänt

Fick en dildo – inuti gömde sig en bomb

Hon fick en dildo i julklapp av sin ex-pojkvän. Men en bomb gömde sig inuti det "hårda" paketet.

Uttrycket "sprängkåt" kunde ha fått en ny innebörd för en kvinna i Waseca, Minnesota i USA. Hennes före detta pojkvän var troligtvis ingen sexbomb, så istället tillverkade han en.

Med hjälp av krut och hagel konstruerade den 37-åriga mannen en sprängladdning inuti en dildo. Julklappen var en gåva till ex-flickvännen, efter att deras förhållande slutat illa. Men om gnistan saknades mellan de två tidigare, så fanns den där definitivt nu.

Han slog in sin sexbomb som en julklapp och tog med den till kvinnans lägenhet. Där blev han utkörd av hyresvärden men glömde kvar påsen med presenter.

Kvinnan blev misstänksam och när polisen undersökte påsen fann de bomben inuti dildon. Nu kan 37-åringen hamna i fängelse i upp till tio år, skriver CBS Minnesota.

Det är oklart huruvida mannen lyssnat mycket på popgruppen Kings of Leon, och deras hitlåt från 2009, "Sex on Fire".

 

Och vad ska en dildo med sprängmedel i ha att göra med Kings of Leon att göra???...

Tycker detta är så otroligt sjukt !

 



Första skoldagen 2011

2011-01-10, 16:53:50 / Kategori: Allmänt
Skoldagen har vart chill, förutom alla som hatar det nya schemat ,fyyyyyfan vad jag vill strypa någon för det. Det är helt sinnes vad cp det är, knappt några raster, knappt några matraster ååh blir så sur på det.

Snart börjar nationellaproven med fyy. och vi kommer la ha en massa andra prov med, så denna terminen gäller det att plugga !


Wooop Wooop

2011-01-06, 15:15:37 / Kategori: Allmänt
Heey gott folk.
Vet att jag inte har bloggat på länge och det är för att jag inte har orkat.
Just nu sitter jag med min älskade vän Amanda och lyssnar på Mister Cool.
Har även nyss vart ute och skottat lite på våran gång eftersom våra grannar tydligen inte kunde skotta den lilla biten som var kvar, men åt den andra grannen kunde dom skotta för, gaah blir så sur på sånt.
Men gud va sjukt mycket snö det är ute !
Inte skoj någonstans längre, vill ha SOMMAR nu !