Namn & Ålder: Ditt namn & ålder
Intresse: Dina intressen
Kontakt: Om du vill kontakta mig, klicka här!

[ TILLBAKA TILL STARTSIDAN ]

?...

2010-11-29, 23:12:14 / Kategori: Allmänt
Burr.. vad kallt det är ute och även inne!
Idag har jag vart med Amanda sen skolan sluta, har inte haft världens bästa humör idag direkt så hon fick gör mig på humör dom timmarna jag var med henne.
Senare när jag kom hem snacka  mamma med mig och då blev jag bara skit arg och bröt ihop, på grund utav att min lärare hade ringt hem och sagt att jag inte hade vart med på mina gympa lektioner vilket jag har vart. Bara för att jag och gympa lärarn hatar varandra betyder inte det att han behöver ljuga för min lärare äckliga gubbfan ..
och det är typ andra gången från förra veckan dom klagar.
Lovar hans bollar är inte säkra imorgon!
Är så sur så på han så just nu kan jag bara säga vad jag tycker om han...
och det är att han är ful,sne,dum i hövvet och kan dö !

Gekås sen fest !

2010-11-27, 11:28:46 / Kategori: Allmänt
Igår blev att åka till Gekås och kolla lite, köpte en BH som jag gick och kolla efter i typ 15min, dom har verkligen inget snyggt där uppe längre och efter dom har gjort om är alla saker, huller om buller rent ut sagt!
Efter att man kom hem då så drog jag och min kära bror till syskonen Jansson på fest vilket var SJUKT lame först men senare blev det lite mer ös :P
haha vi älskar våra bonnefester ! :D


Christian och Björn ! :D<3

Porr is tha shiiiiet or not Bolibompa ska det vara !

2010-11-25, 22:35:35 / Kategori: Allmänt
Vart med En söööt Amanda som har gjort min dag dårå :D
vi har vart i hennes lägenhet och tänt ljus och lyssnat på fest musik och legat och myst i hennes säng (det låter fel men aah xd)
Senare drog vi till mig och den stackarn som har dataförbud tills imorgon fick kolla sin fb och lite sånt här HAHA !
nu har jag sjukt skoj skoj och sitter och skickar porrsidor till super söta Christian som sitter på DH och degar :D
Hohhohoho fett skooj men men han kollar ju inte sånt inte, han gillar bara BOLIBOMPA som han tyvärr missa ikväll så fick  länka dagens program till han , aaw stackare säger jag man får ju inte missa det liksom ! :o<3
Ahja nu ska jag sova köss heey ! <3

ÅÅÅÅÅÅÅÅH satans fan !!

2010-11-25, 14:25:42 / Kategori: Allmänt
En liten sak kan förstöra en hel dag för mig.
ÅÅÅÅÅÅH är så arg nu att jag bara vill döda någon !
När min bildlärare säger till mig att jag inte jobbar och bara går runt på lektionen blir jag JÄVLIGT sur jag sitter på den fucking jävla lektionen och jobbar hon är ju fan blind.
satt och gipsa o måla den jävla skit saken jag gör ,en gris av något slag eller vafan det nu ska vara ..
och hon säger att jag bara ändrar mig hela tiden men det var hon som kom med något dåligt förslag till mig först...
sen blir det inte så jävla mycket bättre när en massa jobbigt folk kommer fram och frågar om jag är sur 24/7 heller..
plus när ens kompis frågar vad man är sur på och sen säger att jag går runt lite ...
ÅÅÅÅÅH fan vad sur jag blir !
jag jobbar på den jävla bild lektionen gick till träslöjden och hämta någon jävla krok sak och sen när man kom tillbaka börja alla ropa på mig att jag skulle komma till dom och sen säger dom att jag springer runt..
sånt gör mig bara så jävla sur !!!
lär säkert inte ha skrivit så man fattar men det är bara på grund av att jag är ARG !

I will fight my way through this !

2010-11-24, 08:33:33 / Kategori: Allmänt
Skolan för mig kommer bli ett helvete , sitta och hosta lektionerna ut och in är inget som är direkt skoj. Men måste till skolan vill inte missa mer skit nu ,orkar inte det !
Så det blir att kämpa sig igenom idag och efter skolan vara med underbart söta JOHANNES :D <33
Gaah ska bli så kul! :D
Jag vet iallafall att jag ska sitta beredd med mina super vantar och slå han med dom, som jag gjort när jag har träffat han de senaste två gångerna (A)

Bra musik !

2010-11-23, 14:37:52 / Kategori: Allmänt
Åååh det finns så mycket annan musik som jag tycker är brra men orkar verkligen inte lägga upp allt :p

Vinterland <3

2010-11-23, 12:02:54 / Kategori: Allmänt
Dagen börja bra idag !
Blev sjukt glad över att se att det var så mycket snö ute. Och när man kollar ut i köket hemma hos mig och kollar upp mot Husen och skogen så ser det ut som ett vinter land och jag bara älskar det.
Snö må vara kallt och jobbigt ibland men när det är som nu så kan man inget annat än älska det.
Blev skolan en stund efter det var med på 1 lektion sen gick jag hem hostar så mycket att jag nästan spyr och jag tycker inte det är speciellt trevligt att vara i skolan när man är sån så jag gick hem. Så nu sitter jag här och bloggar och väntar på att riset ska bli klart och att stekpannan ska bli varm så jag kan steka köttfärsen så bli det en god mix  när man lägger i ris och grönsaker i köttfärsen och blandar runt det. Sen ska jag äta mycket och jag ska trycka i min data nörd till bror lite mat med :)
/puss heey

Midcut boot 499:-

2010-11-22, 19:17:17 / Kategori: Allmänt
Vart inne på din sko och köpt ett par super snygga kängor !
Äntligen har jag ett par skor som är mina, har annars bara gått i mina tyg skor från i somras med sulan är ju hål i alla och sen har jag gått i min brors förstora tygskor men inte längre för nu har jag mina kängor ! :D

helvetes natten..

2010-11-22, 08:30:16 / Kategori: Allmänt
Otroligt härlig natt dårå.
Vakna av att Emo ställer sig upp i sängen och börja låta som han ska spy, så fort ner med han på golvet och han fick spy vilket han då gjorde 2 gånger, sen somna han om, senare vaknar jag av att han inte kan ligga still och håller på att vrida och vända på sig exakt hela tiden och senare kryper han fram till mig. Så jag går och släpper ut han och han mådde inte så bra igår eftersom han typ är förstoppas så han kan inte bajsa så att han skulle spy hade jag redan räknat ut :/
När jag släpper ut han då så spyr han 2 gånger till och sen går han in och lägger sig och jag får väcka mamma och säga till henne så hon är uppmärksam om det med.
Senare hör jag mamma ropa på mig, Ehlin du får komma och torka upp Emo har bajsat inne, och jag tänkte bara men guuuuuud låt mig få sova!!!
Men det blev att gå upp och torka upp efter Emo, och gud vad han skämdes efter han vågade varken gå in igen så jag stängde altan dörren och tänkte att han skulle få säga till när han var färdig men han satt bara ner utanför dörren, sen gick jag iväg efter att ha kollat till han en andra gång och efter en stund gick jag och kolla vad han gjorde och så såg jag inte han, då hade han gått och lagt sig på en bänk i hörnet och låg och frös istället för att säga att han ville in. Så jag fick bära in han och säga till han att det inte var hans fel vad han hade gjort inne och sen fick han krypa ner och sova under mitt täcke, och sen fick jag sova !
Sen blev jag väckt vid 6 någon gång av mamma då hon ville att jag skulle släppa ut Emo så han fick kissa, så det var bara att gå upp och släppa ut han men det ända problemet var att Emo ville inte vakna för han var så trött och bara ville sova så jag fick tagit ur han ur sin bur så han kom ut och kissa.
OMG denna natten har vart ett helvete !

:)

2010-11-21, 22:44:21 / Kategori: Allmänt
25 års festen igår var super!
idag har inte hänt så mycket, vakna,åt och var ute med med
Emo och sen vänta jag på Amanda i typ 1,5timme, sen kom hon och låna min dator för att den lilla busen har dataförbud "HAHA" . Sen blev det att dra ut med Emo och Amanda vilket var ganska skoj då vi även träffa Aron den korven.
Men nu är jag sjukt trött och ska nog sova!
/pöss

25 års fest !

2010-11-20, 12:03:18 / Kategori: Allmänt
TJOFF
Vakna vid 8.50 eller något då jag släppte ut emo och sen duscha, senare blir det att städa och vänta på att jag ska få en ny byrå. Senare ikväll blir det 25 årsfest då vi ska vara utklädda till våran idol, och jag har ju ingen idol så jag tänkte vart en bebis men så hade dom ju inte dräkterna kvar till det så min kära mor köpte en ko dräkt till mig så ikväll ska jag vara en ko! xd
Det kommer bli kul att se vad kvällen har att bjuda på  ! :)

kalas!

2010-11-18, 16:52:07 / Kategori: Allmänt
snart åka in till staden för att kalasa för morbror som fyller år idag !
Grattis Homo ;)

Nationella prov ..

2010-11-17, 11:30:11 / Kategori: Allmänt
Onsdag idag det betyder sovmorgon till 9.40!
vakna vid 9, gick upp käka och va ute med Emo sen drog jag iväg till skolan där vi hade nationella i svenska på morgonen. Gick väl bra men långtråkigt att sitta i 1 timma och ha prov :/. Sen drog jag (Awneeh fan) Emelie (Pluttafan) och Annie (awniih fan) upp till maten där det var äcklig fisk som man luktar surt av :o
sen har 9a/b tur som få slippa sin NO lektion så istället börjar man den tråkiga matte lektionen 12.05 istället, men rätt chill bara att ha lite musik och sitta och cpa så slipper man ju jobba om man inte är duktig och gör några ynka tal. Sen efter skolan får vi se vad som händer tror det kanske blir plugg på moppe boken om vi inte har något i skolan! :)

new Phone !

2010-11-09, 18:50:59 / Kategori: Allmänt
fick besked att jag skulle få byta ut min mobil till vilken jag ville idag och jag blev så sjukt glad att det inte blev samma Samsung skit ! Så efter skolan drog jag och mamma in och kolla på en ny och jag bestämde mig väldigt snabbt över vilken jag skulle ha, och det blev en Sony eriksson jalou :)
så nu sitter jag och laddar ner en massa musik :D

Hiss lr Diss ?

2010-11-07, 18:54:50 / Kategori: Allmänt
dagen musikvideor börjar bli sjukt porriga.... :o
är det inte den sjukt snygga lady gaga/katy perry så äre robyn

ändrade planer.

2010-11-04, 14:40:06 / Kategori: Allmänt
Ändrade planer nu då.
Åker hem idag istället för imorgon men Öland har vart sjukt skoj och tror inte det finns något mysigare och dödare ställe än Öland, men om det är någonstans man ska åka när man vill ha lugn och ro då är det verkligen till Öland man ska ! <3

inte lång tid kvar tills man åker hem.

2010-11-03, 15:29:33 / Kategori: Allmänt
2 dagar kvar till jag åker hem nu då, kommer bli skönt att träffa alla där hemma men kommer ändå sakna öland för under dessa dagar har jag haft sjukt skoj!
vi har hunnit med att baka cupcakes 2 ggr, spela kort, köpt vantar, gå till affären 10000x typ xd
sen vart och kollat på den underbart söta valpen pappa och annelie har köpt och systern och mamman till den.
två riktigt busiga små valpar<3
sen ska pappa även köpa någon skiva så jag kan börja med moppe test så det kommer bli niice.
/miss you ! <3